Jitčin ovocný koláč
Řezy koláče s tvarohovo-pudinkovou náplní, ovocem a drobenkou jsou krásné na pohled, i chuťově vyvážené. V náplni je cítit tvaroh i pudink, drobné ovoce v něm je příjemnou, chuťově pikantní tečkou. Korunou řezů je máslem a vanilkou vonící drobenka.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 21 692 kJ / 5 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,48 g |
Tuky | 179,52 g |
Vláknina | 23,14 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 765,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z mého webu www.pekarnomanie.cz
Pokud chcete místo tvarohu z kostky použít měkčí, řidší tvaroh vaničkový, udělejte pudink jen ze 350 g mléka. Nebo můžete hotovou pudinkovo-tvarohovou směs zahustit ještě 1-2 lžícemi pudinku bez vaření (Creme Olé) navíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2024 12:09
22. 3. 2024 19:21
22. 3. 2024 17:04
22. 3. 2024 14:25
22. 3. 2024 10:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 2 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 2 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 3 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 48 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 55 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
zakovazitus uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Lokomotiva uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
Mortishia uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: voda, majonéza, vejce, cukr, mouka hladká, droždí čerstvé, sůl, mléko, cukr, pudink vanilkový, tvaroh měkký, ovoce, mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, kůra citronová
Jitčin ovocný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31w1R
5 názorů