Kuřecí směs se zeleninou z woku
Skvělá kuřecí směs se zeleninou z pánve - woku se skvěle hodí jako oběd, který vás zasytí. Maso získá pikantní chuť díky naložení v marinádě. Na této křupavé směsi si nejlépe pochutnáte s rýží.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 347 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,43 g |
Tuky | 12,43 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 53,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nenecháváme na ohni moc dlouho, aby nám zelenina příliš nezměkla. Měla by zůstat krásně křupavá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2021 12:50
23. 6. 2015 14:00
Koření pěti vůní:
Smísíme po jednom dílu tlučeného (mletého) koření: fagary (sečuánský pepř), skořice, badyánu, fenyklu, hřebíčku
23. 6. 2015 13:19
18. 9. 2010 08:21
16. 9. 2010 21:41
11. 10. 2009 22:39
11. 10. 2009 19:54
11. 10. 2009 09:45
Všem moc děkuji za pochvaly.
11. 10. 2009 09:36
11. 10. 2009 08:49
11. 10. 2009 08:36
Koření je původem z Číny a je hodně aromatické jak na vůni,tak chuť.Používá se ho vždy jen špetka a ono se další úpravou(vařením) i časem nakládání krásně rozvine a jídlo pak příjemně voní.Ale nesmí se to s ním přehnat.Je lepší vyzkoušet na pár jídlech(od špetky k více),kolik koření vyhovuje našim chuťovým buňkám.
11. 10. 2009 08:22
10. 10. 2009 19:26
10. 10. 2009 19:22
10. 10. 2009 14:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 3 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 3 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 4 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 4 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Asijská kuchyně: Jak správně smažit ve woku? Tyhle rady z vás udělají profíka!
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí čína se zeleninou kuřecí čína cina z kureciho masa se zeleninou čína s kuřecího masa a zeleninou výborná kuřecí čína kuřecí směs se zeleninou čína z kuřecího masa a zeleninou směs na čínu čína z kuřecího masa kureci cina recept čína z kuřecího masa s zeleninou recept na kuřecí čínu se zeleninou kuřecí směs na čínu čína se zeleninou čína recept recepty masová směs čína čina s kuřecího a vepřoveho kureci smes kuřecí směs s rýží recepty čína
Suroviny: prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Kuřecí směs se zeleninou z woku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yr1P
21 názorů