Šlehané bifteky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,36 g |
Tuky | 60,22 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 662 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- týdenník AHA, recept uveřejnila paní Lenka Němcová
Musím pochválit, je to opravdu jedlé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2009 13:54
jani super oběd posílám bodík
17. 10. 2009 11:57
Udělala jsem z tebe petuen, místo petulen, tak promiň Jsem fakt ráda, že chutnalo! Taky jsi mohla přidat fotky
17. 10. 2009 11:21
Jani vynikající,píšu do kuchařky a posílám recept dál po svých známých,o takovou dobrotu se musím podělit
16. 10. 2009 11:16
Petuen, jo!! O něco hustější, než na bramboráky. Jinak řečeno. Když dáš žloutky a pak sníh, tak tak husté, jak to zůsane po přidání sněhu
16. 10. 2009 10:41
Jani jak má být to těsto husté,asi o něco hustší než na bramboráky?Chci to dělat z půl kila masa,tak dám tři vejce,tři brambory....?
16. 10. 2009 10:26
Tak se budu těšit, jak vám bude chutnat!!
16. 10. 2009 08:56
tak zítra je budeme mít k obědu,už se těším,napíšu jak chutnalo,vypadají fakt báječně,kdybych mohla,tak dám deset bodíků i víc
16. 10. 2009 08:54
To se mi líbí. Mleté maso můžeme a tohle je moooc zajímavé. O víkendu vyzkouším... A bodík už letí...
16. 10. 2009 08:45
Zrovna jsem na dnešek nachystal mleté maso, takže určitě z jeho čáti vyzkouším. Už jenom na fotce to vypadá nádherně, takže jak výborné to musí být ve skutečnosti?!A samozdřejmě +bod
16. 10. 2009 07:08
To by klukům asi chutnalo. Dávám na vyzkoušení.
15. 10. 2009 22:37
Mleté s bramborami neznám a vypadá to zajímavě. Bodík a ukládám si!
15. 10. 2009 21:25
Jani, podle surovin mi vychází voňavý recept. Na mletém masu ujíždím. Dávám do oblíbených a určitě brzy vyzkouším. Posílám pátý bodík.
15. 10. 2009 21:06
petulen, no, je tam podobné koření a ty brambory jsou v tom super. Je fakt, že samostatné bramboráky nemám ráda studené, ale tady to se jíst dá i studené.
15. 10. 2009 20:44
Fakt to chutná po bramboráku?Tak do toho určitě půjdu,bramborák můžu kdykoli
15. 10. 2009 19:49
Děkuji za bodíky. Lusindo, já jsem to dělala z mletého vepřového, zrovna neměli jiné, ale myslím, že je to jedno. Já jsem malinký kousek taky zkusila a je to fakt tak něco-mezi bramborákem a karbanátkem a myslím, že kdyby se to množství dalo půl na půl, vůbec by to nevadilo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 3 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Duhový dort
Andreass uvařila před 21 minutami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 43 minutami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 54 minutami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: slehane bifteky bifteky šlehaný biftek biftek recept šleháne biftecky biftek z mletého masa recept na bifteky bifteky z mletého masa recepr na bivteky mletý biftek biftek kolik soli na kilo mletého masa šlehané biftek bifteky z mletého masa s nastrouhanou bramborou kolik soli na kilo masa šlehané biftek recept chvilka pro tebe recepty slehane karbanatky vepřovy biftek jak dlouho smažit biftek
Suroviny: maso mleté, brambory, vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka
Šlehané bifteky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro2q
69 názorů