Vinná klobása na pivě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 547 kJ / 2 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,69 g |
Tuky | 204,66 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 60,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podle časopisu Gurmán.
Dělala jsem pro návštěvu a všichni si moc pochvalovali.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2021 13:19
Dnes uvařeno a výborné přidala jsem žampiony a moc moc chutnalo
Pár fotek jsem si dovolila přidat
Pár fotek jsem si dovolila přidat
11. 6. 2012 06:38
Blansch děkuji a jsem moc ráda, že chutnalo
9. 6. 2012 14:26
Naprostá dobrotaPřítel si papáníčko nemohl vynachválit.Jen jsem přidala žampionky, lžíci hořčice a trošku sojovkyPosílám bodíka
5. 1. 2012 09:26
kucerova45 jsem ráda, že vám chutnalo
4. 1. 2012 21:46
Ukládám do oblíbených - vinnou klobásu mám moc ráda
4. 1. 2012 21:41
Výbornej receptík, dělala jsem ho na silvestra a všem moc chutnalo.Posílám bodík.
9. 12. 2010 05:13
k.radulka , jsem moc ráda , že chutnalo a děkuji za fotku
8. 12. 2010 19:28
moc moc dobrá fakt doporučuju a já jsem předem nesmažila, šoupla jsem je do trouby syrové, jen obalené a naložené
1. 1. 2010 20:00
Jirko a Jano, jsem moc ráda, že vám chutnalo
1. 1. 2010 18:03
Po všech komentářích co jsme tu přečetli jsme se rozhodli si tento recept opravdu udělat a dát komentář z první ruky...vše jsme udělali podle receptu a dopadlo to velmi dobře...celé rodině moc chutnalo..vřele doporučujem
21. 12. 2009 19:15
Také se mě to líbí.
21. 12. 2009 19:07
Děkuji moc všem za body
20. 12. 2009 13:35
Já teda vinnou klobásu mám moc ráda, ale je jich hodně druhů a každá jiná a je to o tom, natrefit na tu nejlepší. Tahle úprava je ale hodně zajímavá!
20. 12. 2009 13:28
Senzační obměna, já tedy vinné klobásy nemusím, zbytek rodiny ano a tohle se mi jeví hoodně jedlé
20. 12. 2009 12:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 2 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 1 hodinou
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Klobása na našem štědrovečerním stole? Samozřejmě. Vinná klobása totiž patří na vánoční stůl již celá staletí
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Další recepty
Tématické fráze: vinná klobása recept vinná klobása úprava vinné klobásy vinná klobása recepty vina klobasa klobásy na pive recepty z vinne klobasy klobásy na pivu recept vinná klobása recepty vinná klobása klobása na pivu vinná klobása na pánvi vinné klobásy klobása na pivě vinná klobása úprava vinná klobása příprava uprava vinných klobás vinné klobásky klobása viná vinná klobása
Suroviny: klobása vinná, slanina anglická, cibule, česnek, protlak rajčatový, pivo černé, rajče cherry, sůl, pepř
Vinná klobása na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOn9
18 názorů