Menu na Nový rok
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto děláme většinou na Nový rok, kdy nemá být podle tradice nic od peří, aby nám neuletělo štěstí. No ono nemá kolikrát uletět co, ale tradice je tradice. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2018 06:53
1. 1. 2010 16:56
Děkuji Doogovi za důvěru, že ke mně připojil svůj skvost a děvčata, nebojte, my se o bodíky nepopereme, děkujeme a oba si vašich ocenění vážíme
1. 1. 2010 14:25
Doogo ty stromečky nemají chybu.
1. 1. 2010 14:12
Tak a teď se Ti yanull omlouvám, já myslela, že je to všechno Dooga, samozřejmě ten bodík patří i Tobě
1. 1. 2010 14:10
Doogo, to je přímo umělecké dílo, máš to krásně naaranžované a nepochybuji, že i výborné a ještě k tomu připravené v mém oblíbeném " líném" hrnci je to jasný a velký +
1. 1. 2010 14:02
Dooga, proč vy chlapi jste na vaření většinou lepší, než ženské? Sama nevím, ale už můj otec vařil, jak pán Bůh. Krásná fantazie, moc hezké!!
1. 1. 2010 14:00
Dooga , já se snad tomu PH ani bránit nebudu, i když tady jde o kuchaře ne o hrnec
1. 1. 2010 13:57
Tak jsen dnes na Nový rok vyzkoušel. Poprvé jsem dělal zvěřinu - jelení kýtu. Naložené bylo necelý den. Ale dělal jsem v pomalém hrnci a přidal pár sterilovaných žampionů. A výsledek - boule za ušima. Fakt výborné. Přidávám foto.
29. 12. 2009 13:08
Jani, zvěřinu bych si určitě da.. +7
28. 12. 2009 20:03
Děkuji za bodíčky
28. 12. 2009 19:49
No to je nádhera, koukám a opět slintám Bodík je zaslouženě Tvů, Jani +5
28. 12. 2009 19:11
Jani, máš pravdu, ceny tohoto masa odradí, ale já naštěstí nejsem na obchodu závislá, vždy kousek srnčího dostaneme a jsem tomu ráda. Je to příjemná změna v jídelníčku, ale kdybych ho neměla, určitě bych použila maso jiné.
28. 12. 2009 18:15
Spagi, určitě, jde o to, že bych někdy chtěla vyzkoušet i jiné maso. V restauraci raději moc ne, musím to někdy prubnout.
28. 12. 2009 18:13
Já myslím, že stejně dobré to bude z kvalitního hovězího i vepřového , paráda
28. 12. 2009 18:09
Krásná tradice, Jani. Jen to maso..ehm no, sice asi teď všude je, ale ty ceny, berou mne mrákoty! Kousek třeba jehněčího, zrovna před chvílí jsem se dívala, kolem 390 kč, no asi spadli z višně, né? A dančí jsem teda neviděla. Ale máš to opravdu krásně naservírováno a věřím, že to musí být lahůdka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 20 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 43 minutami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 3 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co se vaří na nový rok menu na nový rok co vařit na nový rok co se jí na nový rok recepty na nový rok co uvarit na novy rok tradice na nový rok tradiční jídla na nový rok jídlo na nový rok tradiční recepty na nový rok recept na novy rok novy rok menu menu nový rok jak naporcovat daňka nový rok vaření na nový rok nový rok recepty srnčí ražniči maso na nový rok nový rok tradice
Suroviny: maso srnčí, olej, koření na divočinu
Menu na Nový rok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7zA
15 názorů