Sedmihradské zelí II - jednoduché
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 676 kJ / 2 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,18 g |
Tuky | 85,96 g |
Vláknina | 63,95 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 18,26 g |
Sůl | 45,15 g |
Sacharidy | 234,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Po vybratí z rúry necháme cca 20 min stáť, potom podávame s čerstvým chlebom, príp. varenými zemiakmi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2011 15:01
vybusna: bordel správně to píše Andrejka, fotila jsem až dnes ráno a krásně drželo pokope, protože to bolo studené, keď bolo teplé..bordel na tanieri
28. 11. 2011 11:31
vybusna:pekne si to povedala s tým b....... na tanieri...tiež som hrrr do krájania, naberania, ochutnávania...
28. 11. 2011 11:27
1974andrea: a v tom spociva moj problem...ja vsetko krajam hned a potom to tak vyzera..niezeby to vyzeralo ovela lepsie po vychladnuti
28. 11. 2011 11:25
vybusna:Určitě to Rebi fotila až studené, lépe to pak drží
28. 11. 2011 11:18
1974andrea:dekuji andrejso, radsi dam na dobrou radu
28. 11. 2011 11:08
rebeka: prosim porad mi, ako to robis, ze ti vsetko tak nadherne drzi pokope, krasne drzi kraje....fakt to neviem pochopit....ja ked nieco zapekane polozim na tanier, tak mam z toho len jeden velky bordel
28. 11. 2011 11:00
Pokud je někde kyselé zelí, tak se v něm brambory ani rýže do měkka neuvaří, to je moje zkušenost, takže určitě vařená.
28. 11. 2011 10:51
srettka:próbni...na tom niet čo pokaziť...ak máš dobré zelí, pekné mäsko (aj prerastené, aby to nebolo suché), dobrú klobásu - ale ozaj dobrú, údenú, mierne pikantnú a cesnakovú, korenenú, žiadne párkovité útvary! Smotanou nešetri, čím viac, tým lepšie! Najviac to chutí na druhý deň, ak ostane...
28. 11. 2011 10:49
rebeka:a viš, že tě čéče věřim, pudu do toho a pak povim a vokážu to koložravské zelo
28. 11. 2011 10:46
magdalenka:tak jo, próbnu to, a kdyby ten čínský produkt vzdoroval, budu to mučit v troubě třeba celé deň pokořím to jak K2
28. 11. 2011 10:45
srettka: no práávě..rýže+zelí..u nás vskutku neobvyklá kombinace..ale řeknu ti, čéče, ale je to jen mezi námi děvčatami..neříkej to nikomu... je ti to lahoda..vážně
28. 11. 2011 10:42
...kým som dopísala, maris ma predbehla so svojimi skúsenosťami...
28. 11. 2011 10:42
rebeka:i toť? šak jsem ničehož nic zlého na tvuj žerózně provokativní obrázeček toho hříšného zéla nevyslovila, naopak, z mejch odulejch rtů havajského domovníka se linula jen slova chvály, protkaná slinou
spíš aby sem pak nevytvořila rejžu tuhou jak po vije od jágra nevim, copa udělá šiksuélní prolnutí zéla a rejža sem to ještě takto nekumbunýrovala
spíš aby sem pak nevytvořila rejžu tuhou jak po vije od jágra nevim, copa udělá šiksuélní prolnutí zéla a rejža sem to ještě takto nekumbunýrovala
28. 11. 2011 10:39
srettka:aby som pravdu povedala, nemám to odskúšané s nepredvarenou ryžou. Mám to odkukané z domu, aj keď robím plnené zelné listy, alebo len ryžovo - mäsové gule, alebo aj plnenú papriku, vždy ryžu pár minút predvarím. Zvyk je železná košeľa.
V podstate si myslím, že diabolky by to neboli, varí - pečie sa to pomaly a relatívne dlho. Buď priekopník! Máš to pod alobalom beztak najprv, mletému mäsu to je jedno a keď ochutnáš, aké to je na skus (tie diabolky), uvidíš.
Nemám preštudované u ostatných receptov, či predvárajú...
Maj sa krásne, diabolkám zdar!
V podstate si myslím, že diabolky by to neboli, varí - pečie sa to pomaly a relatívne dlho. Buď priekopník! Máš to pod alobalom beztak najprv, mletému mäsu to je jedno a keď ochutnáš, aké to je na skus (tie diabolky), uvidíš.
Nemám preštudované u ostatných receptov, či predvárajú...
Maj sa krásne, diabolkám zdar!
28. 11. 2011 10:36
srettka: sretti, já se syrovou rýží nemám dobré zkušenosti, vím, že se dává, ale já ji měla vždycky docela tvrdou, to i v paprikách, proto když ji dávám, tak ji uvařím nebo aspoň předvařím. Asi to tak nemá být, asi záleží i na druhu rýže, ale to je má zkušenost..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 1 minutou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
mafinka888 uvařila před 3 minutami
Vajíčkový salát
Panova uvařila před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Cecilka21 uvařila před 50 minutami
Kynutý tvarohový závin
Mili11 uvařila před 53 minutami
Koprová omáčka
Jaroslav.gois@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Muffiny čokoládové
kobra0007 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 3 hodinami
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 4 hodinami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: jednoduché recepty sedmihradské zelí kološvárské zelí recept zelí jednoduchý oběd jak se vaří zelí jak se vaří rýže recept sedmihradské zelí recepty zakysané zelí jak se vaří kapusta jednoduché obědy sedmihradské maso jednoduchy recept recept na sedmihradské zelí sedmihradský zelí jednoduché recepty z masa recepty jednoduché sedmihradske kym čim zeli oběd z rýže, masa a zelí
Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, klobása uzená, cibule, česnek, pepř, paprika sušená sladká, rýže, sádlo, smetana zakysaná
Sedmihradské zelí II - jednoduché
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/710r
36 názorů