Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso jako lahůdka

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 1. 2010 14:44

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 242 kJ / 775 kcal
Bílkoviny26,93 g
Tuky1,85 g
Vláknina63,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy142,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někde jsem kdysi četla, že uzené s hřebíčkem je moc dobré, tak jsem to vyzkoušela a ostatní jsem dělala podle sebe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

25. 1. 2010 16:20

Gabinko, já jsem to tam zapomněla napsat, tak je to doplněno, byla to od tebe dobrá otázka, jinak by to nemuselo být jasné hlavně těm, kteří s vařením začínají;-)Tak ti díky:yes:

Gabina

25. 1. 2010 16:14

Vž jsem to taky někde viděla, ale ještě nezkoušela. Ten ocet dáváš hned na začátku nebo až na konci při dochucení omáčky :-?

ruzena ruzena

24. 1. 2010 17:45

Vypadá to strašně jedle:-p neznám s hřebíčkem:yes::yes::yes:+9

spagetka spagetka

24. 1. 2010 17:17

Bibi, máš pravdu, uzené s hřebíčkem je skvělé :-p:-p, dávám ho.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 1. 2010 16:03

Ty "lahůdko" mne přivedeš do hrobu!!:-//:-(( :-)):-D:-D:yes:

Betina

24. 1. 2010 15:23

:-p:-K:yes:

pipre pipre

24. 1. 2010 15:14

Bibinko, tak o uzeném s hřebíčkem čtu poprvé, ale pokud píšeš ty, že je to dobré, tak to určitě dobré je :-)..jen to vyzkoušet:yes:+6.

jana73

24. 1. 2010 15:10

Dávám 4 bod a ten je tedy zasloužený:-p

Bibinka Bibinka

24. 1. 2010 15:06

Yanull, názor je ten nejlepší;-)Už jsem to tak dělala, ale bála jsem se ho dát hodně(neměla jsem s ním moc zkušenosti), tak jsem začínala se 4 a zjistila jsem, že s ním je ta chuť uzeného o hodně lepší a začala jsem ho dávat víc a myslím, že těch 10 je tak akorát;-)Musíš to vyzkoušet, fakt je to hodně pikantní:yes:

yanull yanull

24. 1. 2010 15:00

No Jani a jaký je tvůj názor na ten hřebíček? Já bych to ráda zkusila, vypadá to dobře, prozatím posílám bodík. :yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzeni masa a lak na maso lák na uzené maso lak na maso lak na uzene nejlepší rybí lak na uzení lak na uzení masa lák na uzení lak na maso na uzení uzené maso recepty obalované uzené příprava uzeného masa příprava laku na maso recepty z uzeného masa obalované uzené maso priprava laku na uzeni uzené maso recept uzené maso uzené maso příprava lák na uzené recept napichani masa na uzeni

Suroviny: maso uzené, cibule, česnek, ocet, cukr, pivo světlé, koření hřebíček, solamyl, voda

TopRecepty.cz

Uzené maso jako lahůdka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxn7