Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok uzený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 361 kJ / 325 kcal
Bílkoviny14,50 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,70 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené15,65 g
–– mononenasycené12,77 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá a voňavá roláda z vepřové krkovice naplněná aromatickou směsí čerstvých bylinek, hořčice a česneku, je nejlepší s vařeným nebo šťouchaným bramborem nebo…

majda 2

110 min

Tvarůžkové brambory

Tvarůžkové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubší plátky nebo kostky. Lehce je osolíme a necháme odložené.Mezitím nakrájíme bok na kostičky a cibuli na měsíčky. Na pánvi opečeme…

Roštěnky mojí maminky

Roštěnky mojí maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plátky masa osolíme, opepříme a rozklepeme paličkou. 4 plátky z uvedeného množství masa potřeme plnotučnou hořčicí a na každý položíme plátek uzeného boku. Přiklopíme…

dzungila

120 min

Velikonoční nádivka-jak ji dělám já

Velikonoční nádivka-jak ji dělám já

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Receptů na velikonoční nádivku je spousta a každý už má asi ten svůj oblíbený, podle kterého ji připravuje nejčastěji. Zvláštností tohoto rodinného receptu je citronová…

Bibinka

60 min

Kapusta ham , ham

Kapusta ham , ham

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Příprava: Vezmi kuthan neboli pekáč a vraž do něj ten bok, osol a okmínuj, jestli chceš, přidej také nakrájenou cibulku a česnek : to mimo plán, a všechno podlij…

jan.alois

105 min

Šumavská živáň

Šumavská živáň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

6 velkých cibulí nakrájíme na plátky, stejně nakrájíme kořenovou zeleninu - celer, petržel, mrkev a ředkvičky. Na kostky nakrájíme vepřovou plec, uzený bok, klobásu a…

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Hlíva v tarhoni

Hlíva v tarhoni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi osmahneme na malé kostičky krájený bůček, část tuku slijeme do hrnce nachystaného na vaření.Na zbytku v pánvi osmažíme krájenou cibuli a pak i kousky hlívy.…

cathleen

45 min

Zelňačka po Kadaňsku

Zelňačka po Kadaňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme, zelí překrájíme, není nutné.Nakrájené brambory dáme samostatně vařit s kmínem, zelí vařím současně,…

Kuřecí kapsa v alobalu

Kuřecí kapsa v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Uzený bok nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi. Přidáme housky nakrájené na kostičky, osmažíme je dokřupava, zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a zvolna mícháme…

Bahula

35 min

Tilapie na alsaský způsob

Tilapie na alsaský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filety osušíme, osolíme a okořeníme. Poskládáme je do zapékací misky, vymazané máslem a poklademe silnějšími plátky uzeného boku. Na každý plátek ryby rozdělíme zbylé…

1 2 3

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více