Zapékané "bagetky" se sýrem a slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenChlebové bulky shora nakrojíme, rozevřeme a potřeme máslem a hořčicí.Vložíme kolečka cibule a kousky Hermelínu.Nahoru naaranžujeme plátky anglické slaniny, posypeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chlebové bulky shora nakrojíme, rozevřeme a potřeme máslem a hořčicí.Vložíme kolečka cibule a kousky Hermelínu.Nahoru naaranžujeme plátky anglické slaniny, posypeme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Babské rady: Deset osvědčených způsobů, jak v domácnosti využít kávovou sedlinu a ušetřit
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Domácí majonéza z vařených vajec vylepší pomazánky i sváteční bramborový salát. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník