Kapučínovo-čokoládové koláčky
Recept ještě nebyl hodnocenProsátou mouku smícháme s cukrem,strouhanou čokoládou,přidáme vejce a pokrájenou heru. Kapučíno rozmícháme v trošce vody na kašičku a přidáme k surovinám. Vypracujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Prosátou mouku smícháme s cukrem,strouhanou čokoládou,přidáme vejce a pokrájenou heru. Kapučíno rozmícháme v trošce vody na kašičku a přidáme k surovinám. Vypracujeme…
Vyšleháme šlehačky, přidáme jogurty, ztužovač a cappuccino. Piškoty poklademe bud do mísy, nebo do formy na biskupský chlebíček, pokapeme kávou s rumem a naneseme…
EXOTIKA piškoty, džem, kandovanou pomerančovou kůru a kokos smíchat - tvořit kuličky a obalovat je v sušené mleté pomerančové kůře RUMCAO piškoty, cereální kuličky,…
EXOTIKA piškoty, džem, kandovanou pomerančovou kůru a kokos smíchat - tvořit kuličky a obalovat je v sušené mleté pomerančové kůře RUMCAO piškoty, cereální kuličky,…
Vejce s cukrem ušleháme, přidáme postupně olej, mléko nebo vodu a rozdrobenou- nebo nastrouhanou vanilkovou chalvu. Postupně přidáváme mouku se sodou. Nakonec vmícháme…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a vejci do pěny. Předehřejeme troubu na 180C. Smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva, kakao a prosijeme do mísy s máslovým…
Vypracujeme těsto, ze kterého vykrajujeme tvary. Ty pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlé slepujeme čokoládovou pomazánkou, vrch zdobíme citrónovou polevou a barevným…
Vypracujeme těsto a necháme cca 4 dny odležet. Vyválíme, vykrájíme vějiřky a necháme upéct. Plníme marmeládou ( čímkoliv ), namáčíme do čokolády a ozdobíme mandli.
Suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké) a zapneme program Koláč (pro přípravu moučníků s práškem do pečiva). Po umíchání vytáhneme metličky a necháme upéct. (Můžeme…
Všechny suroviny zpracujeme, vytvoříme těsto. Necháme do chvíli uležet v chladu. Na pomoučeném vále vyválíme, vykrajujeme libovolné tvary, klademe na plech vyložený…
Všechny suroviny zpracujeme, vytvoříme těsto. Necháme do chvíli uležet v chladu. Na pomoučeném vále vyválíme, vykrajujeme libovolné tvary, klademe na plech vyložený…
V míse prošleháme vejce s cukrem. Ve smetaně rozpustéme sáček Cappuccina a přidáme jedno malé espresso, kakao a špetku skořice. Společně krátce zahřejeme. Mouku smícháme…
Utřeme máslo s cukrem, přidáme žloutky a šleháme do pěny. Přidáme rozpuštěnou čokoládu, mléko, kakao, mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Pečeme…
Bielka oddeliť od žĺtok, do bielok pridávať práškový cukor a dobre vymiešať.Potom pridávať po jednom žĺtku,ďalej mixovať.Nakoniec nasypať kávu a prášok do pečiva.Pečieme…
Ze všech surovin zaděláme těsto a necháme v lednici do druhého dne odpočinout.Těsto vyndáme z lednice 2 hodiny před zpracováním. Vyvalujeme placku asi 4 mm vysokou,…
Hladkou mouku, cukr, tuk, čokoládu, vejce a práškové cappuccino rozmícháme v trošce vody a vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme…
Žloutky s vanilkovými cukry a 2 lžícemi kapučína šleháme el .šlehačem nejméně 3 minuty, pak přidáme mléko, Salko, šlehačku, vanilkový puding za studena a znovu šleháme…
Hladkou mouku, cukr, tuk, čokoládu, vejce a práškové cappuccino rozmícháme v trošce vody a vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme…
Těsto: Vyšleháme vejce s cukry, posejeme sypké suroviny a přidáme tekuté, vyšleháme, až vznikne hladké těsto. Dáme do vymazané a vysypané dortové formy a dáme do…
Nejdříve připravíme první vrstvu: Přivedeme k varu smetanu,odstavíme z tepla, přidáme nasekanou čokoládu a rum a vymícháme dohladka. Zatímco směs chladne, připravíme…
Krásně vláčný mazanec, vonící po kapučínu, upečete téměř bez práce v domácí pekárně. Připravit ho můžete i kdykoliv v průběhu roku, třeba ke snídani. Svojí sladkou chutí…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Svatý Martin očima farářky Martiny Kopecké a autorky knih Martiny Boledovičové: Původ známé tradice