Bramboráčky s ředkvičkami a houbami
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu pokrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na pánvi na sucho. Houby očistíme, pokrájíme na plátky a vsypeme ke slanině. Krátce orestujeme, přisypeme plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 41,00 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Slaninu pokrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na pánvi na sucho. Houby očistíme, pokrájíme na plátky a vsypeme ke slanině. Krátce orestujeme, přisypeme plátky…
Okraje žebírka nařízneme, potřeme olejem, poklademe na jemné plátky nakrájeným česnekem a na 12 hodin dáme do chladničky. Zhruba 4 hodiny před tepelnou úpravou žebírko z…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Naše chalupářská kuchařka: Knižní novinka, do které se budete chtít zakousnout, je konečně na trhu
10 zapečených večeří: Jak na ty nejlepší šunkofleky, francouzské brambory a zapečený bramborák?
Dejte si to ve vrstvách: Ty nejlepší lasagne by jich měly mít pět. A jakou zvolíte náplň?