Pikantní fazolačka s klobáskou
Recept ještě nebyl hodnocenFazole den předem namočíme do většího množství vody.Druhý den vodu neslíváme, přidáme trochu saturejky a fazole uvaříme do měkka. Pokud je třeba, během vaření můžeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Fazole den předem namočíme do většího množství vody.Druhý den vodu neslíváme, přidáme trochu saturejky a fazole uvaříme do měkka. Pokud je třeba, během vaření můžeme…
Mrkve nastrouháme nahrubo a hodíme do rozpáleného hrnce na chvíli orestovat, poté přidáme rozvonět prolisovaný česnek.Do hrnce vlijeme rajčatové sugo, zcezené všechny 3…
Špagety uvaříme dle návodu na obalu v osolené vodě. Během vaření špaget ve wok pánvi rozehřejeme olej a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, necháme zesklovatět, přidáme…
Den předem namočíme fazole do studené vody a poté je uvaříme doměkka (cca 40-50 minut). Osolíme až uvařené. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme…
Do tlakového hrnce dáme lžíci oleje a na něj osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Jakmile začne sklovatět, přidáme na drobné kousky pokrájené maso a společně smažíme ještě…
Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na nudličky cca 2 x 4 cm, obalíme v koření Kotányi - Chilli con carne - celý obsah sáčku vetřeme do masa.Maso zprudka na oleji…
Nakrájíme nadrobno cibuli, česnek i feferonku. Cibuli osmahneme dozlatova na oleji, přidáme nasekaný česnek a nakrájenou feferonku, krátce restujeme.Přidáme propláchnuté…
Maso nakrájíme na plátky a pak na nudličky, cibuli na kostičky, papriku na proužky, mrkev na nudličky (zubatou škrabkou).Rozpálíme hlubokou pánev, nejlépe Wok, dáme olej…
Fazole propláchněte od nálevu a rozmixujte spolu s 250 ml vody a povidly.Do směsi přidejte protein, kakao, puding, kypřicí prášek, sodu a žloutky a smíchejte. Pokud je…
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a orestujeme na něm Šmakouna, nakrájeného na hranolky. Vyndáme ho a udržujeme v teple. Do pánve vložíme pokrájené bílé…
Maso nakrájíme na malé kostky, okořeníme pepřem a grilovacím kořením, osolíme a restujeme na oleji v pánvi. Až se zatáhne, přilijeme trošku vody a dusíme. Žampiony…
Na sádle osmahneme cibulku, přidáme maďarskou papriku a sladkou papriku, necháme zpěnit, přidáme maso na kostky a zalejeme vodou, přidáme masox, rozmačkaný česnek, sůl,…
Cibuli rozpůlíme, oloupeme a nasekáme najemno, česnek a papričku očistíme a nasekáme. Do rozehřáté hluboké pánve dáme olej, zpěníme cibuli, přidáme česnek, chilli, kmín…
Nejdříve upečeme brambory. Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Omyté brambory potřeme olivovým olejem a dáme péci na plech s pečícím papírem. Pečeme v rozehřáté troubě…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky, česnek nasekáme najemno, rajčátka rozpůlíme nebo necháme celá. Sýr nahrubo nastrouháme.Do woku nebo jiné hluboké pánve dáme…
Fazole s hrachem si uvaříme ve slané vodě. Do jiného hrnce si dáme olej, na něm si osmahneme cibuli nakrájenou na drobno a přidáme mrkev, celer, kedlubnu, kapustu a…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Den předem namočené fazole slijeme a dáme vařit do čisté vody s pepřem, bobkovým listem a novým kořením. Solíme až po uvaření. 15 min před koncem přidáme nakrájené maso…
Ocistime cesnakove struciky. Cesnak ktory ide do fazulovej omacky nasekame. Nasekame petrzlenovu vnat. Ideme si urobit bifteky. K mletemu masu prelisujeme cesnak a…
Z masa, cibule, celerové nati a koření vyvaříme silný vývar.Na másle osmažíme cibuli, kořenovou zeleninu, přidáme pokrájené zelí a brambory, zalijeme vývarem a vaříme…
Fazole si den před namočíme a druhý den uvaříme v téže vodě. Nakrájíme si cibule,papriku,česnek, nasekáme všechny natě, vše smícháme a na oleji orestujeme. Pak přidáme k…
Jako první jsem v hrnci na olivovém oleji osmažila nadrobno nakrájenou cibuli. Jako další jsem přidala nadrobno nakrájenou mrkev a česnek.K orestované zelenině jako…
Na olivovém oleji zpěníme rozkrájenou cibuli, česnek a zelený pepř. Přidáme hovězí nebo krůtí mleté maso, chilli, sůl, pepř, kmín, oregano, kurkumu, bazalku, červený…
Těstoviny uvaříme běžným způsobem a necháme vychladnout. Pórek nakrájíme na kolečka, přidáme kukuřici, propláchnuté fazole, tuňáka a smícháme s majonézou naředěnou…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00