Kuřecí tacos
Recept ještě nebyl hodnocenDědo, dědo, ty říkáš, že umíš všechno. Zase přišel Vojtíšek zkoušet dědu. Ale tacos to nedáš a víš co to je? Milý chlapče, říká se tomu Street food. Tak abys věděl,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dědo, dědo, ty říkáš, že umíš všechno. Zase přišel Vojtíšek zkoušet dědu. Ale tacos to nedáš a víš co to je? Milý chlapče, říká se tomu Street food. Tak abys věděl,…
Vše pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a vaříme do zhoustnutí 1-2 hodiny.Dáme do skleniček a sterilujeme 15 minut na 80°C.
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli.Přidáme nakrájenou kližku, sůl, pepř, kmín a orestujeme. Dále přidáme ostatní koření, prolisovaný česnek, protlak a stálého míchání…
Tento starý osvědčený recept vás zajisté nezklame. Pokud máte rádi pikantní ostrá jídla, tohle je přesně pro vás. Játra v kečupu krásně zkřehnou a společně s bramboráčky…
Maso, nakrájené na malé kousky, opečeme na sádle, osolíme, okořeníme kmínem, přidáme papričky, česnek na plátky, podlijeme a dusíme.K poloměkkému masu přidáme namočené…
Brambory si oloupeme a nakrájíme na větší kostky.Osolíme bylinkovou solí, pokapeme olejem a přidáme nakrájenou mrkev, 2 cibule na čtvrtinky, česnek na plátky a opepříme…
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozehřejeme pánev a špekáčky na sucho opečeme. Pustí svůj tuk. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, očištěné feferonky a česnek…
Pro milovníky ostrých a pikantních pokrmů, je tento recept na pastu z feferonek to pravé. Vydrží nám i bez zavařování půl roku, avšak věříme, že do té doby bude dávno…
Salám nakrájíme na malé kostičky nebo proužky, smícháme s nakrájenou cibulí, kapiemi, feferonkami a okurkami. Pak přidáme ostatní suroviny, promícháme a necháme jeden…
Očištěné maso z kýty nakrájíme přes vlákno na tenké plátky a z nich ještě nakrájíme tenké nudličky. Mírně osolíme, opepříme a promícháme.Do rozpálené hluboké pánve dáme…
Všechny suroviny jak masové, tak zeleninové, napícháme na špejle, pokud je klobása větší (těžší) – použijeme 2 špejle. Děláme různé délky, aby se kytice pak lépe…
Nejprve připravíme nudličky. Do vývaru přidáme nudličky a vaříme do změknutí. Nudličky poté vyjmeme a vyždímáme. Na oleji nudličky restujeme, zalijeme sójovkou a tu…
Maso nakrájíme na nudličky. Osolíme ho a vmícháme majonézu. Necháme odležet, nejlépe do druhého dne. Zeleninu nakrájíme na kousky.Smícháme šťávu z pomerančů se sojovkou,…
Pro milovníky gulášů je tu speciální recept – jehněčí guláš! Díky velkým kusům masa a chutné příloze se po dojedení své porce nebudete moci zvednout od jídelního stolu.…
Medailonky jemně rozklepeme hřbetem ruky a necháme odpočinout. V misce si smícháme cibuli nakrájenou najemno, prolisované stroužky česneku, pokrájené kapie a feferonky, …
Na pánvi vyškvaříme slaninu, orestujeme cibuli, maso, papriku, feferonku. Podlejeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec přidáme rozetřený česnek se solí a vlijeme smetanu s…
Na olivovém oleji lehce osmahneme nakrájený česnek jen chvilku, aby nezhořkl, přidáme feferonku a velkou lžíci cukru. Rajčata vlijeme do mixéru, pořádně je rozmixujeme…
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a sůl. K masu nastrouháme 1 balíček olomouckých tvarůžků a vše dobře promícháme.Papriky očistíme, vykrojíme jadřince…
Kuracie mäso pokrájame na rezance, vhodíme do woku na olej a opekáme.Pridáme cibuľu - pokrájanú na polkolieska, posekaný cesnak, neošúpanú cuketu, pokrájanú na…
1. Do hrnca dáme všetky ingrediencie na nálev a necháme prevariť. 2. Špekačky narežeme po dĺžke až ku koncu (nie prerezať !). Cibuľu nakrájame na kolieska a 2-3…
Špekáčky nakrájej půlkolečka. Na ohni nahřej suchou pánev (dej nakrájené špekáčky a za častého míchání opékej dozlatova. Přidej na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli,…
Tuto hospodskou klasiku připravíme ze špekáčků, které naložíme do nakyslého nálevu. Do řezů ve špekáčcích vložíme kyselou okurku, cibuli a feferonku, která jídlu dodá…
Pilaki je lehce pikantní pokrm z bílých fazolí, který má svůj původ v Turecku. Snadný a chutný salát zvládnete připravit během půlhodiny. Podávat jej můžete jak studený,…
Zázvor a česnek nasekáme na drobné kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme koření a necháme ho chvíli zavonět. Nespálit!!! Část směsi odebereme stranou, do hrnce přidáme…
Přidáno před 27 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Znáte japonské pohankové „špagety“ soba? Zkuste si je připravit podle našeho receptu!
Svatomartinské rohlíčky jako od babičky: Jednoduchý recept zvládne každý!
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami