Špaldová bábovka s mákem a vlašskými ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenDo malého kastrůlku dáme mák s vanilkovým cukrem a zalijeme 100ml mléka. Přivedeme k varu a za stálého míchání prohříváme přibližně 3 minuty, poté odstavíme z tepla. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do malého kastrůlku dáme mák s vanilkovým cukrem a zalijeme 100ml mléka. Přivedeme k varu a za stálého míchání prohříváme přibližně 3 minuty, poté odstavíme z tepla. …
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Na krájení musíte jít zostra aneb Víte, jak vybrat do kuchyně dobrý nůž, který vydrží dlouho?
Holka u plotny radí: Podle jednoho receptu uděláte perník nebo jahodovou buchtu s drobenkou. Jak na to?
Skvělé švestkové kombinace: Zkuste ovoce spojit s mákem, vanilkou, rumem nebo slaninou!