Pečený vepřový hřebínek s fenyklem
Recept ještě nebyl hodnocen1-Takto pripravene bravcove maso z kare s ocistenou jednou kostou a druhou vybratou sa vola v anglictine ( rack of pork with frenching) slovenske slovo myslim je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 426 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 1,72 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1-Takto pripravene bravcove maso z kare s ocistenou jednou kostou a druhou vybratou sa vola v anglictine ( rack of pork with frenching) slovenske slovo myslim je…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace
Znojemská omáčka s vepřovým masem: Pro typickou sladkokyselou chuť kromě okurek potřebujete ještě jednu ingredienci