Patizonový prívarok na dva způsoby
Recept ještě nebyl hodnocenPatizon očistíme - oloupeme, vydlabeme - a nakrájíme na hranolky či jiné tvary jak to z létajícího talíře lze. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme patizon, osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Patizon očistíme - oloupeme, vydlabeme - a nakrájíme na hranolky či jiné tvary jak to z létajícího talíře lze. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme patizon, osolíme,…
Na másle osmahneme cibuli, celer, přidáme nakrájená rajčata a společně restujeme.Přidáme všechno koření, bujón a rajčata v konzervě. Trochu restujeme. Můžeme přisladit…
V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo a dáme orestovat kostičky masa se solí, pepřem a bujónem. Přidáme hotovou cibuli a hned zalijeme vodou a dusíme v tlakáči asi 20 minut…
Brambory oškrábeme a nakrájíme na menší kostky. Očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a kmínem a uvaříme skoro do měkka.…
12 hodin před samotným vařením si namočíme do vody cizrnu, nejlépe přes noc. Vaří se pak ve stejné vodě zhruba 45 minut, před koncem varu vodu osolíme. Uzené…
Mrkev a pórek si nakrájíme na polokolečka, kedlubnu, brambory a brokolici na malé kousky, hlívu na proužky, česnek na plátky.Do hrnce si dáme kousek másla, na něj česnek…
Očistíme, omyjeme a drobně pokrájíme celer. Zalijeme vývarem a vaříme, po chvíli přisypeme jíšku- odhadem (nebo si ji vyrobíme z hlad. mouky a másla). Dovaříme, až je…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady