Omelety s květákovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve připravíme náplň - květák uvaříme do měkka ve slané vodě a posekáme na drobno. Osmažíme jemně krájenou cibulku, přidáme květák a ochutíme pepřem. V míse šleháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 092 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 3,40 g |
– nenasycené | 14,60 g |
–– mononenasycené | 2,60 g |
–– polynenasycené | 12,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve připravíme náplň - květák uvaříme do měkka ve slané vodě a posekáme na drobno. Osmažíme jemně krájenou cibulku, přidáme květák a ochutíme pepřem. V míse šleháme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Senzační velikonoční nádivka podle slavné české kuchařky Marie Janků-Sandtnerové
Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny