Obracený koláč z křížal a zakysané smetany
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi rozpustíme máslo, pomalu osmažíme suché křížaly (zvláční), zasypeme cukrem, necháme trošku zkaramelizovat a podlijeme jednou lžící vody. Tuto sladkou směs…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 402 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,70 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 57,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na pánvi rozpustíme máslo, pomalu osmažíme suché křížaly (zvláční), zasypeme cukrem, necháme trošku zkaramelizovat a podlijeme jednou lžící vody. Tuto sladkou směs…
Křížaly umeleme na masovém strojku, nastrouháme tatranky, spojíme tukem, tvoříme kuličky a obalíme např. v kokosu, piškotech nebo v čokoládové polevě - záleží jen na…
Všechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Všechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Namočené houby uvaříme.Mléko mírně osolíma uvaříme v něm krupici do husté kaše. Do vychladlé kaše vmícháme všechno ostatní vlijeme na vymazaný pekáč.Můžeme posypat…
Křížaly nasypeme do konvice a zalijeme vařící vodou. Přihodíme mátové a meduňkové snítky a necháme vychladnout. Poté bylinky vyjmeme, přidáme čerstvé a také pár koleček…
Nudle propláchneme na cedníku vařící vodou, necháme důkladně okapat. Osladíme cukrem nebo sladidlem, promícháme s křížalami a brusinkami a dáme do zapékací misky…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?
Znáte jabkance? Tyhle sladké placky nemají s jablky nic společného, jedna ingredience v nich ale nesmí chybět!
Jak na dokonalý máslový pudinkový krém: Díky jednoduchým radám bude krásně hladký a cukroví zvláční i dochutí