Pečená jehněčí krkovice
Recept ještě nebyl hodnocenNa jaře je nejlepší příležitost dopřát si jehněčí, neboť je to kulinářský skvost první kategorie. Jehněčí maso je výtečné, když víte, jak ho připravit. Pokud jí budete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 474 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 1,47 g |
–– mononenasycené | 1,32 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na jaře je nejlepší příležitost dopřát si jehněčí, neboť je to kulinářský skvost první kategorie. Jehněčí maso je výtečné, když víte, jak ho připravit. Pokud jí budete…
Mäso vložíme do pekáča. Všetky prísady na suchú marinádu premiešame a zmesou mäso natrieme. Necháme v chlade odležať cca 12 hodín.Potom pridáme na kolieska nakrájanú…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Lepenice jako vynikající příloha k jitrnici a k jelitu. Jak ji připravit, aby chutnala přímo dokonale
Snadné jablečné taštičky: Křehoučký moučník se šťavnatou a skořicí vonící náplní vyžaduje jen správný postup při pečení
Nejsnadnější koláč na světě: Zkuste britský crumble a už nebudete chtít nic jiného