Špaldoto
Recept ještě nebyl hodnocenŠpaldu propláchneme a necháme přes noc namočené ve vodě. Druhý den slijeme a ještě jednou propláchneme a vaříme v zeleninovém vývaru (nebo mírně osolené vodě) pod…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 469 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 1,90 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Špaldu propláchneme a necháme přes noc namočené ve vodě. Druhý den slijeme a ještě jednou propláchneme a vaříme v zeleninovém vývaru (nebo mírně osolené vodě) pod…
Očištěné brambory nakrájíme na kostičky, oloupanou mrkev na kolečka a položíme na dno pomalého hrnce. Vložíme oloupanou cibuli a česnek v celku, dále vsypeme kroupy.…
V pánvi necháme rozehřát sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme jí zpěnit. Přidáme na plátky nakrájený česnek a nechme chvilku restovat. Maso nakrájíme na…
Všechny ingredience dáme do nádoby vhodné do mikrovlnky. Zalijeme vývarem asi 1 cm nad výši směsi. Vlníme na 500 W asi 25 minut. Tekutina by měla být vyvařená, krupky i…
Kroupy uvaříme ve vodě doměkka. Na pánev si dáme restovat pokrájená rajčátka. Jakmile jsou poloměkká, přidáme gervais rozmíchané ve vývaru. Necháme prohřát a jakmile…
Špaldu propláchneme a necháme 1 hodinu ve vodě. Namočíme i sušené houby.Špaldu po hodině scedíme a společně s namočenými houbami vaříme v zeleninovém vývaru pod…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Pošlete vánoční cukroví do druhého kola a připravte z něj tiramisu nebo upečte tuhle nebesky nadýchanou bábovku
Vyzkoušeli jsme připravit domácí zeleninové chipsy: Jsou lepší z friťáku, sušičky nebo z trouby?
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky