Špaldoto s parmezánem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 792 kJ / 1 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,38 g |
Tuky | 57,96 g |
Vláknina | 56,28 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 234,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: houbové špaldoto recept italské špaldoto recepty s parmezánem špaldoto spalda s parmezanem recepty na salát se špaldoto spaldoto priprava špalda s houbami recept zapecene špaldoto
Suroviny: kroupy špaldové, cibule, houby sušené, mrkev, lusk paprikový, zelí bílé, rajče, omáčka worcesterová, kurkuma, česnek, česnek mědvědí, olej, vývar zeleninový, sůl, pepř, parmazán
Špaldoto s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWjN
0 názorů