Jehněčí s provensálským kořením
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí maso (důkladně odblaněné) si nakrájíme na menší kousky a přes noc necháme odležet ve vývaru ze zeleniny. Připravíme si marinádu a osušené maso vložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jehněčí maso (důkladně odblaněné) si nakrájíme na menší kousky a přes noc necháme odležet ve vývaru ze zeleniny. Připravíme si marinádu a osušené maso vložíme do…
Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme. Pak přidáme lilek a rajčata nakrájené na…
Mäso prešpikujeme párkami a po celom povrchu osolíme a okoreníme. Previažeme špagátom, aby držalo tvar. Do pekáča narežeme na kolieska cibuľu, na kúsky stopkový zeler…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Křehké rohlíčky z kynutého těsta jsou vláčné a božsky chutnají. Stačí jeden trik s kváskem a připravené jsou během pár minut
Klíčící brambory vyhoďte, radí odborníci: Mohou způsobit vážné problémy se srdcem a ohrozit těhotné ženy
Tajný trik supermarketů: Proč se nám zdá hezčí jídlo zdravější?