Těstovinový salát s uzenou makrelou
Recept ještě nebyl hodnocenMakrelu důkladně zbavíme kostí a natrháme maso na menší kousky.Zeleninu omyjeme nakrájíme na kostičky nebo jak každému vyhovuje. Fazolové lusky necháme v celku, pokud…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Makrelu důkladně zbavíme kostí a natrháme maso na menší kousky.Zeleninu omyjeme nakrájíme na kostičky nebo jak každému vyhovuje. Fazolové lusky necháme v celku, pokud…
Uzenou makrelu obereme od kostí a od kůže, vložíme do misky, přidáme sýr Cottage, nadrobenou Nivu, změklé máslo, hořčici a rozmixujeme tyčovým mixerem. Pokud je…
Brambory vaříme ve slupce asi 10 minut, pak oloupeme. Nakrájíme je na kolečka. Papriky nakrájíme napříč na proužky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Makrely zbavíme hlav,…
Maso obereme, vyndáme všechny kostičky a ručním šlehačem vymixujeme s máslem a solí. Pokrájíme vejce a cibulku na kostičky a vmícháme. Můžeme použít i margarín, řekla…
Cibuli jemně posekáme, pokrájíme si jemně maso z makrely. Vložíme do misky a přidáme asi půl krabičky pikantních sardinek i s trochou oleje. Vmícháme pomazánkové máslo,…
Změklé máslo vyšleháme, přidáme rybičky a makrelu. Tomatový nálev necháme na konec na případné zředění. Přimícháme pastu, hořčici a pepř.Šleháme do pěny. Nakonec…
Z makrely stáhneme kůži, vyndáme páteř a snažíme se odstranit všechny malé kostičky. Vajíčka uvaříme na tvrdo a nasekáme, šalotku nakrájíme na drobno, kapii na malé…
Největší práci dá obrat maso z ryby tak, aby jsme nenechali kostičky. Vyžaduje to nechvátat a pečlivost. 1,/Obereme rybu a rodělíme na menší kousky. POZOR. Nečvachtat…
Makrelu zbavíme kostí a maso spolu se smetanou, rozmačkaným česnekem, jarní cibulkou a zelenými bylinkami rozmixujeme. Do vzniklé směsi přidáme na jemno nakrájenou…
Z makrely obereme maso a společně s tofu, které jsme nakrájeli na menší kostičky, rozmixujeme do hladka. Přidáme tofunézu, Gervais a olej, důkladně promícháme a…
Ze surovin je vše jasné, jen šťávu přelijeme přes rybu a sýr. Kombinace pepře a kurkumy je zdravá pro tělo. Dá se používat do všeho ( váhala bych u žemlovky a rýžového…
Uzené makrele odstraním hlavu a ocasní ploutev, otevřu ji po celé délce, vyndám páteř a velké kosti (stejně tam nějaké zapomenu). Na přiměřeně velký kus pečícího papíru…
Makrelu pečlivě obereme od kostí, zbavíme kůže a vložíme do mísy. Přidáme máslo pokojové teploty, na malé kostičky nakrájenou cibulku a podle chuti sůl a pepř.…
Maso promačkáme s mascarpone, citronovou šťávou, kůrou a kořením. Můžeme buď pomocí mixéru nebo promícháme vidličkou, či jen rukou. Na povrch zamáčkneme pár brusinek,…
Uzenou makrelu otevřeme, vyndáme páteř a všechny velké kosti i viditelné kosti menší. Maso zbavené kostí dáme do nádoby procesoru nebo mixéru a rozmixujeme do hladké …
Nejdřív si uvaříme vajíčko natvrdo, aby nám vychladlo, pak dáme do misky obrané maso z makrely a vidličkou ho rozmačkáme a přidáme všechny ingredience-máslo, majonézu,…
Rajčata omyjeme, odkrojíme jim vršky a lžící vybereme vnitřek. Vydlabaná rajčata otočíme "dnem" vzhůru a necháme na talířku vykapat zbylou šťávu. Makrelu důkladně…
Cibuli nakrájíme na drobno, uvařenou mrkev a okurku na kostičky a vše smícháme v majonéze. Přidáme obrané maso z makrely a zamícháme. Dochutíme špetkou solí, cukru a…
1) Pohanku nasypte do malého kastrůlku a zalijte cca 120ml vroucí vody, přidejte špetku soli a přiveďte k varu. Vařte asi 5-6 minut. Poté pohanku přiklopte a nechte cca…
Makrelu oberte z kostí a dejte do misky. Přidejte zakysanou smetanu, lučinu, cibulku, pepř, nastrouhaný křen a nasekané bylinky na drobno. Vše smíchejte a podávejte s…
Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, rozpulíme (nové nemusíme loupat), přidáme k nim smetanu smíchanou s pepřem, křenem a citr. štávou, kousky masa a řeřichu …
Brambory oloupeme, uvaříme do měkka a slijeme z nich vodu. Přidáme do nich uzenou a vykostěnou rybu, rozmačkáme vidličkou a dochutíme. Vajíčka uvaříme a oloupeme. Ze…
Brambory oloupeme, rozpůlíme a lžičkou vydlabeme střed tak, aby z nich vznikly lodičky. Vydlabanou hmotu smícháme s natrhanou makrelou, Lučinou, najemno nakájenou…
Nakrájím sýr, kyselé okurky, cibule. Uzenáče oberu od kostí. Vložím do misky a zaliji zálivkou z uvedených surovin, kromě pepře a soli. Smíchám. Dochutím pepřem a solí,…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
Pokřtili jsme Extrakurzy! S Janem Punčochářem, Lukášem Hejlíkem i s úžasným dortem od Šárky Divácké
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc