Čokojahodová buchta
Recept ještě nebyl hodnocenVejce a cukr vyslehame do peny, pridame ostatni suroviny a poradne zamichame, vlijeme na pekac vylozeny papirem, poklademe navrch jahody a dame pect. Az je buchta hotova…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Vejce a cukr vyslehame do peny, pridame ostatni suroviny a poradne zamichame, vlijeme na pekac vylozeny papirem, poklademe navrch jahody a dame pect. Az je buchta hotova…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Jak účinně odstranit zápach z plastových krabiček na jídlo? Pomůžou staré noviny, káva, soda i octová voda
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Markéta Tomášková z pořadu Peče celá země zvládá každý rok připravit dvacet druhů cukroví. U nás to jinak nejde, říká