Mangoldové rohlíčky s makovou moukou
Recept ještě nebyl hodnocenMangold sparíme vriacou vodou (len ho vodou prelejeme), necháme odkvapkať a rozmixujeme.Droždie rozpustíme vo vlažnom mlieku a spolu s ostatnými prísadami a rozmixovaným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mangold sparíme vriacou vodou (len ho vodou prelejeme), necháme odkvapkať a rozmixujeme.Droždie rozpustíme vo vlažnom mlieku a spolu s ostatnými prísadami a rozmixovaným…
V hluboké pánvi zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme suché těstoviny a zalijeme cca 2cm nad ně vodou a smetanou v poměru 3:1. Zbytek smetany schováme na…
Nejprve si připravíme palačinkové těsto. Do větší mísy rozklepneme vajíčka a rozkvedláme metličkou nebo vidličkou, přidáme špetku soli a zamícháváme hladkou mouku.…
Stopky mangoldu narežeme na cca 1 cm kúsky. Listy mangoldu narežeme na menšie časti (veľkosť sústa).Maslo rozpustíme a nakrájané stonky mangoldu na ňom cca 3 min…
Pec rozehrat na 160°C horkovzduch nebo 180°C horni a spodni ohrev. Pak-choi umyt. Listy oddelit od stonku a dat stranou. Stonky nakrajet na zhruba 0,5cm velke kousky.…
Všechnu zeleninu nakrájejte na malé kousky. Na pánev dejte 3 lžíce oleje, cibuli, cuketu a vše 5 minut při střední teplotě smažte. Přihoďte, papriky, lilek a pokračujte…
Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Mangold očistěte a jeho listy nakrájejte na proužky. Použila jsem i stonky, které jsem nakrájela na malé kousky. Jarní…
Mangold sparíme, rozmixujeme a necháme prechladnúť. Potom vmiešame strúhaný syr, strúhanku a necháme 10 min postáť. Plátky mäsa jemne naklepeme ( najlepšie hánkami ),…
V hrnci rozehřejeme 2 lžíce másla, zasypeme moukou a usmažíme jíšku.Zalijeme ji studenou vodou, prošleháme, osolíme, přidáme kmín a přivedeme k varu. Brambory oloupeme,…
Připravíme palačinkové těsto a necháme ho odpočinout. Pak, pokud bude třeba, můžeme konzistenci upravit přidáním trošky mléka.Listy mangoldu opereme a na sítu přelijeme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Placki ziemniaczane: Polské bramboráky se podobají těm českým, ale často se jedí i nasladko
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Když zbyde vánočka, co z ní připravit? Francouzský toust nebo jednoduchý crumble!