Kančí ( vepřové) na celeru a hrubozrnné hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme k ní osmažit nahrubo nastrouhaný celer a hořčici.Plátky masa vložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme k ní osmažit nahrubo nastrouhaný celer a hořčici.Plátky masa vložíme do…
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme. Cibuli nakrájíme na větší kousky, orestujeme dozlata na rozpáleném oleji, poté přidáme maso a necháme zatáhnout. Přidáme…
Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli téměř do hněda, přidáme nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout. Pak přisypeme divoké koření a papriku a nakonec dolijeme vodou a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Nečekaně účinná jogurtová dieta: Vyzkoušejte jednoduché menu postavené na skvělé mléčné pochoutce
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle
Retro cukrárna: Kremrole z jemného křehkého těsta plněné nadýchanou náplní z bílků a cukru se rozplývají na jazyku