Kančí gulášek trochu jinak
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 165 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,99 g |
Tuky | 14,04 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2015 10:24
Děkuju za super recept.Dnes jsem poprvé zkusila kančí maso.U nás v rodině,kdyby se dozvěděli,že vářím kančí maso nejedli by to.Já musím být diplomat.Každý má jiný názor na postup vaření.Hold nemůžete se zavděčit všem.Já vám fandím a nenechte se odradit kritikou.Zdravím
19. 1. 2015 11:51
mischelinka:
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu, tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu, tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
19. 1. 2015 11:07
Kamilka, niekto cítil potrebu rýpať...ber to tak a povznes sa na to.
19. 1. 2015 10:00
Masox pochopitelně dávat nikdo nemusí,stačí osolit.Masox pouze zvýrazní chuť masa.Taky je tu spoustu receptů kde se dává do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chutˇmasa,ale cítím rajskou(vlastní zkušenost)ale rozhodně to neznamená,že budu hanit tyto recepty.Každý máme jiné chutě.Taky nechápu proč tady propíráte knedlík,když tu na něj neuvádím recept a mimochodem,je domácí,dělaný v pekárně,chuťově výborný a že tak nevypadá za to fakt nemůžu.No hold asi nebudu odbornice na vření Nic proti gustu
18. 1. 2015 20:17
tejaja;špagetka - Máte obě pravdu, sama domácí houskový knedlík neumím a opravdu nebylo uvedeno, že je domácí. Už do toho nebudu kecat...
18. 1. 2015 15:18
Eliška Havelková: U nás sa robia knedle len páperové, ľahúčke, z kysnutého cesta. Knedlík nesmie byť hutný, zemiakový nedostať v obchode vôbec ani ho nikto nerobí, nie je to zvykom, žemľový v obchode tiež nekúpite a málokto ho urobí doma, skôr tí, ktorí pršli z iných končín.
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...
18. 1. 2015 15:07
Eliška Havelková: nevidím nic špatného na kupovaném knedlíku. Také si ráda občas koupím kvalitní hotový knedlík. V receptu není psáno, že je to knedlík doma dělaný současně s gulášem, takže je jen na autorce, jakou přílohu použila.
18. 1. 2015 14:43
A knedlík je podle mě kupovaný - má takový ten vatovitý vzhled.
18. 1. 2015 11:42
Kdyby se mi dostalo do ruky kančí maso, URČITĚ bych tam nedávala masox.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 11 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 10 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 11 minutami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 12 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 17 minutami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 30 minutami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 3 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 3 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Luxusní banánovou buchtu s kakaem vykouzlíte za pár minut: Stačí několik ingrediencí a mikrovlnná trouba
Další recepty
Tématické fráze: kančí guláš s černým pivem kanči s rajcaty jaké koření se dává do kančího guláše dává se do kančího guláše hořčice co do kancího guláše na zvýraznění chutí doporučit recept kančí guláš s houbami jakou chuť má kančí maso kanci bujón kdy se dává rajčatový protlak do gulase kdy se dává masox do guláše kančí maso v tlakovém hrnci dava se do gulase hořčice guláš z kancího kančí. guláš recept top recepty kanči guláš recept ma kanci maso vření tlakový hrnec co z kancího masa kančí guláš s rajčaty doba vreni v tlakovem hrnci
Suroviny: maso kančí, cibule, koření na divočinu, koření paprika gulášová, bujón hovězí, olej, mouka hladká
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
9 názorů