Kančí gulášek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,58 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 68,76 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 61,51 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2014 18:04
13. 11. 2014 17:04
12. 11. 2014 10:47
To, ze to mäso je vynikajúce a nedá sa ani porovnat s tým, co sa v obchodoch normálne predáva, je absolútna pravda.
Moja informácia je od odborníka na spanielsku sunku a Wikipediu v spanielcine. Spanieli sa zacali o tento druh (rasu) zaujímat, ked sa do Spanielska zacali dovázat falosné ibérijské sunky z tohoto mäsa a boli dovázané z Madarska. Rozdiel (pre odborníka) je lahko spoznatelný rozlozením vrstiev slaniny, ktorá je velmi odlisná od rozlozenia na ibérijskej sunke.
11. 11. 2014 21:41
11. 11. 2014 20:45
Musím Vás opravit.
Mangalica je rasa domácej osípanej (domáce prasa - Sus scrofa domestica), autoktónna madarská rasa, ktorá vznikla krízením rasy Sumadia (rasa pôvodom zo Stredomoria, do ktorej patrí aj svetoznáma rasa Cerdo ibérico známa hlavne kvôli typickej spanielskej sunke) s rasami Szalontai a Bakonyi (typické polodivoké karpatské rasy). Podla farby sa rozlisujú 4 druhy.
11. 11. 2014 19:02
11. 11. 2014 18:57
11. 11. 2014 18:54
11. 11. 2014 18:53
11. 11. 2014 18:51
11. 11. 2014 18:46
11. 11. 2014 18:27
11. 11. 2014 18:24
11. 11. 2014 18:19
11. 11. 2014 18:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 29 minutami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 17 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Právě bylo uvařeno:
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 37 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 1 hodinou
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 10 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 11 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: kančí sádlo kančí guláš kanci gulasek sádlo z kance gulašek z divočaka prase bagoun kanči guláše madarsky gulaš kančí recept na guláš z divokého kance kančí gulaši kanci mangalica guláš z kančího masa bagoun madarske prase kančí škvarky wikipedie kančí maso maďarský kančí guláš slanina mangalica škvarky z divočáka
Suroviny: maso kančí, cibule, slanina, máslo, rozmarýn, chilli paprika čerstvá, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, paprika sušená uzená, kmín mletý, sůl, celer řapíkatý, hraška
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
16 názorů