Jogurt snadno
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit domácí jogurt není vůbec složité. Stačí k tomu teploměr, vhodně velká termoska a trošku času. Zkuste jednoduchou přípravu s ohřevem mléka v mikrovlnné troubě.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravit domácí jogurt není vůbec složité. Stačí k tomu teploměr, vhodně velká termoska a trošku času. Zkuste jednoduchou přípravu s ohřevem mléka v mikrovlnné troubě.…
Mleté maso dáme do mísy, okořeníme, přidáme 1 vejce, 2 housky namočené v mléce, 2 balíčky tvaružků nakrájených na kostičky a dobře spojíme.Nakonec vmícháme nadrobno…
Na palačinky prošleháme dohromady mléko, vejce, mouku a trochu více posolíme, než jsme zvyklí na sladké palačinky. Pokud je třeba, tak přidáme malinko mléka, nakonec…
Nadýchané, dozlatova smažené koblihy plněné povidly ovoněnými skořicí a vanilkou jsou skvělým pohoštěním na Silvestra. Potěší i kdykoliv jindy během roku. Důležité je,…
Špenát je jednou z tradičních surovin v našem jídelníčku. V jarním období k němu pak můžeme přidat čerstvé kopřivy a medvědí česnek. Se smetanou vytvoří skvělou…
Ze známého amerického seriálu k nám také pronikly sladké nadýchané donuty. Jsou velmi podobné našim tradičním koblihám. Donut vykrojíme z kynutého těsta, usmažíme v…
Koblihy jsou vítaným zpestřením našich jídelníčků. I když nepatří zrovna k dietním pokrmům, jsou to stálice v oblíbenosti. Jednou za čas se hodí zakousnout do kyprého…
Pokud jste příznivci malé porce moučníku, tak akorát do dětské ruky, nebo na dezertní talířek - zbystřete! Ořechové muffiny splní přesně to, co od takového moučníku…
Kynuté těsto je tentokrát zaděláno pomocí sušeného droždí a se zakysanou smetanou. Jemná chuť těsta se tak skvěle spojí s makovou a tvarohovou náplní, ve které najdete…
Kynuté těsto je tentokrát zaděláno pomocí sušeného droždí a se zakysanou smetanou. Jemná chuť těsta se tak skvěle spojí s makovou a tvarohovou náplní, ve které najdete…
Někteří ho milují, jiní ho nenávidí. Řeč je o špenátu, jehož pravidelná konzumace má spoustu zdravotních benefitů. Upusťte od klasické úpravy a zapečte ho s vejci.…
Palačinková roláda s tvarohem je sladký pokrm, který zaručeně potěší všechny milovníky dezertů. Tenké a jemné palačinky jsou naplněny lahodným tvarohovým krémem,…
Malé roztomilé, barevné jednohubky skvěle doplní studenou mísu, na kterou můžete naskládat další pohoštění. Tyto zeleninové palačinky bude stačit po odležení opatrně…
Ovoce je lépe stravitelné po tepelné úpravě a jablíčka se k ní ideálně hodí. Dezert výborně osvěží v horkém létě, v chladnějších podzimních a zimních měsících si na něm…
Výborný nedělní koláč z lineckého těsta s vláčnou ořechovou náplní na podkladu z pikantní marmelády udělá nedělní kávu ještě o kousek lahodnější. Nebojte se tento recept…
Tento dort je inspirovaný oblíbenými řezy, které známe jako Dunajské vlny. Jako ovoce ale použijeme mango a krém připravíme z tvarohu, kokosového likéru a mléka. Tím…
Srdce z lásky? Udělat s ním radost můžete nejen na Valentýna. Stačí si vzpomenout na oblíbený dort toho, koho chcete sladkostí potěšit, a pustit se do pečení. Korpus si…
Lahodné šťavnaté cupcakes neboli minidortíčky si připravíte podle tohoto vymazleného receptu. Prolití korpusků sirupem a finální dozdobení lahodným krémem s bílou…
Lahodné šťavnaté cupcakes neboli minidortíčky si připravíte podle tohoto vymazleného receptu. Prolití korpusků sirupem a finální dozdobení lahodným krémem s bílou…
Toto těsto se hodí jak na vánočku, tak i na velikonoční mazanec - je jen na vás co z něj vytvoříte. Zatímco uplést vánočku z několika pramenů umí dnes málokdo,…
Toto těsto je možné použít na vánočku nebo mazanec. Již dávno se nepeče vánočka jen na Vánoce a mazanec jen na Velikonoce. Toto pečivo je tak dobré, že si užíváme i v…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm podávaný o svátcích jara. Recepty se liší rodinu od rodiny, ale výsledkem je vždy chutné zapečené jídlo plné zelených bylinek,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Segedínský guláš vznikl jako znouzectnost. Víte, jak se správně dělá?
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota
Hrnkové ananasové řezy s tvarohovou náplní jsou úžasně vláčné a jemné díky ananasové šťávě v korpusu a náplni z tvarohu a másla