Bezlepkový "sedmizrnný" kváskový chléb
Recept ještě nebyl hodnocenKvásek, 2/3 množství mouky Schaer B, ovesné a kukuřičné mouky a celé množství jáhlové mouky a psyllium smícháme s vlažnou vodou do řidšího hladkého těsta a necháme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 441 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kvásek, 2/3 množství mouky Schaer B, ovesné a kukuřičné mouky a celé množství jáhlové mouky a psyllium smícháme s vlažnou vodou do řidšího hladkého těsta a necháme na…
Uzený losos je delikatesa sama o sobě. V našem receptu ho doplníte ještě jemnou zálivkou, která podtrhne chuť uzeného rybího masa. Jako pomyslná třešnička na dortu budou…
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Sedmero mýtů o vánočním jídle a pití: Opravdu je med zdravější než cukr?
Pečený camembert: Hit sociálních sítí voní tymiánem, pikantní šmrnc mu dá chilli a jeho jemná chuť se na jazyku jen rozplývá
Ochutnejte středověk - tematické krčmy lákají na výborné jídlo i nevídanou show