Jablkové řezy bezlepkové
Recept ještě nebyl hodnocenNastrouhaná jablka promícháme s mletou skořicí a trochou citronové šťávy, poklademe na plech vyložený namaštěným alobalem a posypeme vanilkovým cukrem. Žloutky ušleháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 518 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nastrouhaná jablka promícháme s mletou skořicí a trochou citronové šťávy, poklademe na plech vyložený namaštěným alobalem a posypeme vanilkovým cukrem. Žloutky ušleháme…
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme dotuha. Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny, za stálého šlehání přiléváme olej,smetanu a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Banánové minikoblihy jen ze tří ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Zkuste Posset: Dezert, kterým chtěla lady Macbeth otrávit stráže, připravíte ze tří surovin!
Češi v zahraničí: V Chorvatsku ochutnejte pomazánku z tresky a domů si přivezte Linu i čokoládu Mikado, radí Dagmar ze Splitu