Dort CRAZY FROG na lyžích
Recept ještě nebyl hodnocenZ drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…
Z bílků ušleháme pevný sníh a do něj vešleháme asi třetinu cukrů. Pak postupně vmícháme žloutky, poprášené moukou, zbylý cukr a nakonec vmícháme mouku. Těsto si…
Oddělíme si žloutky od bílků. Žloutky, cukr, vanilkový cukr a špetku soli našleháme do pěny. Z bílků si ušleháme tuhý sníh, mouku promícháme s práškem do pečiva. Sníh…
Na jeden piškot 5 vajec. Oddělím bílky od žloutků, šlehat sníh. Do pevného sněhu zašlehat 20 dkg ml. cukru, pak po jednom žloutky, nakonec na menší stupeň 20 dkg mouky.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Jak na dokonalý císařský trhanec s jablky? Slavný rakouský dezert se jednoduše připravuje a nádherně voní po skořici
Moučníky jako od babičky: 10 osvědčených tipů a triků pro dokonalé pečení