Dvoucelerová vepřová plec
Recept ještě nebyl hodnocenMaso si nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na malé kostičky, řapíkatý celer na malé kousky a česnek propasírujeme, nebo utřeme se solí. Na oleji si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 271 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso si nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na malé kostičky, řapíkatý celer na malé kousky a česnek propasírujeme, nebo utřeme se solí. Na oleji si…
Maso omyjeme,osušíme a lehce naklepeme. Bylinky nasekáme /1 ČL si dáme stranou / nadrobno, promícháme s olivovým olejem a solí. Touto směsí potřeme připravené plátky…
Připravíme si nejříve vepřová játra. Očistíme je od blanek a tuku. Omyjeme je a důkladně papírovýma utěrkama pak i osušíme. Pokrájíme na plátky a naložíme na cca 2…
1/Obě pomletá masa promícháme se solí, vejcem, škrobovou moučkou, najemno pokrájenou cibulkou, smetanou, prolisovaným česnekem, hořčicí, chilli papričkou, majoránkou,…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Když se hádají Češi se Slováky, vítězem je Niva! Tipnete si, kdo tento sýr vymyslel?
Vídeňská houbová omáčka podle Viléma Vrabce chutná božsky a připravená je do půlhodinky
V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky