Wok - kuřecí prsa se zelím
Recept ještě nebyl hodnocenKuracie maso pokrajame na tenke prezanceky.Nozom vyberieme z papriky vnutro a nakrajame ju na tenucke rezanceky.Vo velkom woku rozohrejeme na plne pecky slnecnicovy olej…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuracie maso pokrajame na tenke prezanceky.Nozom vyberieme z papriky vnutro a nakrajame ju na tenucke rezanceky.Vo velkom woku rozohrejeme na plne pecky slnecnicovy olej…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Co se zbylou bramborovou kaší? Vsaďte na voňavé placky, luxusní pečené krokety nebo jemnou polévku
Letem středozemním kulinárním světem: Dáte si bulharskou musaku nebo řecký salát tzatziki?
Leche Merengada: Jednoduchý španělský dezert uděláte jen z mléka a bílků a vynikající je studený i teplý