Pikantní krůtí prsa
Recept ještě nebyl hodnocenAnglickou slaninu nakrájíme na drobno a opečeme na pánvi, po chvíli přidáme krůtí prsa nakrájená na kostičky, když už je to téměř hotová, přidáme kuřecí játra a lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Anglickou slaninu nakrájíme na drobno a opečeme na pánvi, po chvíli přidáme krůtí prsa nakrájená na kostičky, když už je to téměř hotová, přidáme kuřecí játra a lehce…
Přidáno před 39 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Propadněte studeným polévkám: Naučíme vás slavné gazpacho i bulharský tarator
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Jak na hubnutí žen po padesátce? Vynechte sladké nápoje a omezte přílohy, říká odborník na stravování Libor Mattuš