Rýžové nudle s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenVýborné jídlo inspirované asijskou kuchyní připravíme během chvíle. Rýžové nudle, kuřecí maso, houby a smaženou zeleninu doplňuje výrazná omáčka, kterou zahustíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 158 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Výborné jídlo inspirované asijskou kuchyní připravíme během chvíle. Rýžové nudle, kuřecí maso, houby a smaženou zeleninu doplňuje výrazná omáčka, kterou zahustíme…
Porce ryby omyjeme, osušíme, dobře nasolíme a posypeme sušeným koprem (čerstvý by při tepelné úpravě ztrácel na chuti, sušený ji naopak rozvine). Suroviny na marinádu…
Nudle uvaříme v osolené vodě podle návodu, přecedíme a smícháme s ajvarem. Na pánvi na rozehřátém oleji opečeme nudle s ajvarem dozlatova. Houby nakrájíme na…
Na olivovém oleji zprudka restujeme několik minut proužky cibule, půlky stroužků česneku, hranolky mrkve a větší kousky očištěných žampiónů.Odstavíme ze sporáku a…
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme. Mrkvu narežeme na hranolky, papriku na pásiky, kapiu na drobno, fazuľku na kúsky a cibuľu na hrubšie polkolieska. Na oleji…
Pstruha omyjeme, osušíme a osolíme mořskou solí i vevnitř. Do roztopeného másla přidáme utřený česnek, med, ústřičnou omáčku a potřeme marinádou pstruha. Takto…
Do surovin na marinádu vložíme osolená a čili kořením mírně posypaná prsíčka a necháme je nejméně 2 hodiny marinovat. Na olej dáme smažit cibuli, přihodíme baby karotku…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Gastro glosa: Stane se návrat „Ano, šéfe!“ propadákem nebo úspěchem? Zdeněk Pohlreich to bude mít složitější než dřív
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami