Oříškové trojlístky
Recept ještě nebyl hodnocenMouku smícháme s cukrem, skořicí a oříšky. Přidáme měkké pokrájené máslo a zpracujeme těsto. Dáme odležet do lednice min. 2hodiny. Pak vyválíme a vykrajujeme. Pečeme ve…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mouku smícháme s cukrem, skořicí a oříšky. Přidáme měkké pokrájené máslo a zpracujeme těsto. Dáme odležet do lednice min. 2hodiny. Pak vyválíme a vykrajujeme. Pečeme ve…
Troubu předehřejeme na 180°C (horkovzdušnou na 160°C) Do mísy dáme všechny sypké ingredience a promísíme. Přidáme ostatní zbylé ingredience a dobře vše promícháme. …
Vajce, cukor, tuk, štipku soli, múku s práškom a mlieko spolu vyšľaháme. Pridáme hrozienka a oba druhy orechov a dobre premiešame. Vymastíme formu na srnčí chrbát…
1. Nejprve si předehřejeme troubu na 180°C (horkovzdušnou na 160°C). Marcipánovou hmotu rozkrájíme a spolu s ostatními přísadami nasypeme do mísy. Potom ručním hnětačem…
Smícháme oříšky, piškoty, mléko a rum. Necháme trochu ztuhnout. Potom tvarujeme kuličky a do každé vtlačíme pár semínek. Obalujeme v tom, co máte rádi. Já v kakau a…
Jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, dužinu nahrubo nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Tuk, cukr, sůl a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně přidáme vejce.…
Receptů na velikonočního beránka je mnoho, tentokrát zkuste do těsta přidat oříšky, rozinky, strouhanou čokoládu a jablka. To vše pak uvidíte na řezu a poznáte na chuti.…
Plnené orieškové rezy pomrvíme v ruke, dáme do misy, pridáme práškový cukor,pomleté lieskové oriešky a rum..spracujeme masu z ktorej vyformujeme 3 väčšie guľky..tĺčkom…
Tak jako u lineckého či perníčků má každý ten svůj osvědčený recept na vanilkové rohlíčky. Nemáte-li jej, inspirujte se v tomto receptu, který v sobě nese chuť lískových…
Roláda doladěná k dokonalosti na vás čeká na konci tohoto receptu. Lehké piškotové těsto s lískovými oříšky ukrývá malinový džem a lahodnou mandlovou náplň. Konečné…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
VIDEO: Jak na hot dog naruby? Obrácená verze pouliční pochoutky se snadno dělá a skvěle chutná
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Rumunská dršťková polévka: Originální chuť jí dodává vývar a smetana. Čím ještě se liší od české verze?