Plec na žampionech se smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle si osmahneme cibulku pokrálenou na jemno. Maso na větší kostky přidáme do základu, osmahneme, přidáme kmín a masox a ještě chvilku orestujeme. Podlijeme vodou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 059 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle si osmahneme cibulku pokrálenou na jemno. Maso na větší kostky přidáme do základu, osmahneme, přidáme kmín a masox a ještě chvilku orestujeme. Podlijeme vodou…
Do kotlety uděláme zářezy aby se tam vešly klobásky ,do pekáčku dáme olej,koření,maso v tom obalíme a necháme do druhého dne v lednici.Pečeme přikryté asi 1,5 hod…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace