Kuře s chutí Maďarska
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí stehna vylepšíme vsunutím plátku másla pod kůži a poctivě potřeme vytvořenou marinádou. Necháme odležet v chladu asi 60 minut. Stehna vložíme do pekáče,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí stehna vylepšíme vsunutím plátku másla pod kůži a poctivě potřeme vytvořenou marinádou. Necháme odležet v chladu asi 60 minut. Stehna vložíme do pekáče,…
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust.Zeleninu očistíme a papriku nakrájíme na proužky, cuketu na půlkolečka, cibuli na měsíčky, rajčata přepůlíme a česnek nasekáme…
Křupavý bramborák naplněný masovou směsí se zeleninou úplně láká k zasednutí ke stolu. Přitom toto jídlo není z nejpracnějších. Můžete využít i zbylé pečené maso a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32