Pizza Marcella
Recept ještě nebyl hodnocenKvasnice nadrobíme do hrnečku, přidáme cukr a zalijeme vlažnou vodou. Do navážené mouky přidáme olej,osolíme, přidáme kvásek a vypracujeme těsto. Necháme vykynout až…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kvasnice nadrobíme do hrnečku, přidáme cukr a zalijeme vlažnou vodou. Do navážené mouky přidáme olej,osolíme, přidáme kvásek a vypracujeme těsto. Necháme vykynout až…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Dokonale nazdobeno: Jak umíchat co nejlepší bílkovou polevu na perníčky
Dýně à la ananas: Výborný kořeněný kompot se jednoduše připravuje a v zimě udělá velkou parádu třeba v pohárech