Pečený siven s bramborami
Recept ještě nebyl hodnocenSivena omyjeme, osušíme papírovou utěrkou. Břišní dutinu osolíme, opepříme, posypeme citronovou trávou. Vložíme větvičku rozmarýnu a plátek másla. Poté osolíme, opepříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sivena omyjeme, osušíme papírovou utěrkou. Břišní dutinu osolíme, opepříme, posypeme citronovou trávou. Vložíme větvičku rozmarýnu a plátek másla. Poté osolíme, opepříme…
Do kůže uděláme zářezy a vložíme citronový tymián. Z druhé strany lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme odležet. Připravíme si přeliv. Do misky…
Do kůže uděláme zářezy a vložíme citronový tymián. Z druhé strany lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme odležet. Připravíme si přeliv. Do misky…
V misce smícháme najemno nakrájenou jarní cibulku, stejně tak vajíčka. Přidáme nastrouhanou mrkev, promícháme se žervé a dochutíme solí a pepřem.Podáváme s pečivem.
Tuňáka a rybičky slijeme, dáme do misky. Přidáme cibuli, česnek, nastrouhaná vejce, máslo, hořčici, Gottage, chilli papričku. Vše promícháme osolíme, opepříme, přidáme…
Lososa očistime, rozdělime na pásky a ponecháme i s kůží. Pokapeme půlkou citrónu a necháme chvilku odležet. Před tepelnou úpravou zlehka posypeme citrónovým pepřem.…
Maso opláchneme, osušíme a na mnoha místech propícháme. Vhodná je jehla na uzavírání španělských ptáčků.V hlubším kastrolu dobře promícháme všechny uvedené suroviny.…
Brokolici rozebereme na menší růžičky, vhodíme do vroucí vody a 3-5 minut povaříme.Lososa okořeníme citronovým pepřem a osmažíme na pánvi s kapkou oleje.Crème fraîche…
Porci lososa ze strany kůže zbavíme šupin (pokud již není), poté opláchneme a dobře osušíme. Posypeme hrubozrnnou solí a citronovým pepřem. Do pánve dáme rozpustit máslo…
Filé necháme rozmrazit a papírovou utěrkou ho řádně osušíme. Všechny přísady na marinádu prošleháme, filé naskládáme do vhodné nádoby a marinádou ho přelijeme.…
Ryby opláchneme, osušíme, posypeme kořením a také vnitřní dutinu lehce osolíme a opepříme.Poté pozvolna smažíme v pánvi na rozehřátém tuku cca 10 minut z každé strany. …
Ze stehen odstraníme kůži a oddělíme od kostí (nevyhazujeme, použijeme na vývar). Žampiony nakrájíme na tenké plátky, papriku na úzké proužky.Brambory nakrájíme na cca 5…
Nejdříve uvaříme vajíčka natvrdo.Pomazánkové máslo důkladně promícháme s kysanou smetanou.Bílou část pórku a mladé cibulky nakrajeme nadrobno.Ostříháme řeřichu.Lososa…
Filety mírně osolíme, opepříme citrónovým pepřem a pečeme na nepřilnavé pánvi po každé straně cca 5 minut. Pečeme nejprve kůží dolů. Doba pečení je závislá na tloušťce…
Kombinace jemného tresčího masa a čočky připravované se zeleninovou směsí na italský způsob, vás překvapí svojí skvělou chutí. Krásně vonící pokrm je nejen sytý, ale…
Z uvedených surovin ve vhodné nádobě vyšleháme marinádu. Maso opláchneme, osušíme a nařežeme na námi požadovanou velikost. Z jedné strany zlehka, nejlépe přes…
Maso přes potravinářskou folii velice zlehka naklepeme. Okořeníme, vetřeme barbecue marinádu, maso zamotáme do závitku a dáme alespoň na hodinu uležet. Pokud nespěcháme,…
Nachystáme si 2hrnce. Větší na vodní lázeň a menší, který vymažeme olejem. Do bílků dáme zelené bylinky, citronový pepř a sůl a vidličkou opravdu jen velice lehounce…
Maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou nebo špekem. Bylinky nasekáme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky.Prošpikované maso osolíme, opepříme, obalíme v…
Očištěnou zeleninu nakrájíme na kolečka.Filety osolíme a opepříme, případně ještě pokapeme citronovou šťávou a potřeme troškou nastrouhané kůry.Na čtverec papíru na…
Maso z candáta je šťavnaté a měkké, což ocení každý milovník rybích delikates. Takto okořeněné filety nabízí kombinaci lahodně grilovaného candáta s výraznou citrusovou…
Bylinky nasekáme na jemné kousky přidáme olej šťávu a kůru z citronu rybu osolíme a opepříme naložíme na 1 hod. do marinády.po hodině dáme na plech a pečeme v troubě…
Žádná zelenina není obyčejná. Neobyčejnost černé ředkve spočívá v jejím blahodárném účinku na játra a kašel. Štiplavost ztlumíme tvarohovou peřinou. Chcete-li někoho…
Kuskus nasypte do mísy, přidejte citronovou šťávu, česnek a promíchejte. Zalijte vývarem, přidejte 2 lžíce olivového oleje a nechte cca 10 minut stát. Po deseti minutách…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Další srovnávací nákup prokázal více než 14% úsporu na iTesco oproti konkurenčnímu Rohlíku
Jablečný ocet: Skvělý pomocník na vaření, ekologický úklid, na čistění pleti i na lesklé vlasy
MasterChef Česko 2023 zná své poslední účastníky: Dva a půl milionu může vyhrát zdravotní sestra či instruktor otužování