Plec ze selete pečená
Recept ještě nebyl hodnocenMaso hodně opaprikujeme, okořeníme a vložíme na máslo s cibulí do roztopené trouby kůží dolů. Po 20 minutách pečení pod pokličkou maso otočíme osolíme, podlijeme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 540 kJ / 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 2,90 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso hodně opaprikujeme, okořeníme a vložíme na máslo s cibulí do roztopené trouby kůží dolů. Po 20 minutách pečení pod pokličkou maso otočíme osolíme, podlijeme a…
Maso omyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme, posypeme dobře promnutou majoránkou a vložíme nové koření. Maso položíme do pekáčku radši na špejle - kůží dolů, aby se nám…
Plec ze selete potřeme směsí kořenící směsi, kterou si rozmícháme s troškou oleje. Necháme chvilku odležet cca 3 hodiny. Po naložení masa plec smotáme a převážeme, tak…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
1 + 1 zdarma je laciný trik obchodníků. Jak správně nakupovat, abyste nemuseli vyhazovat jídlo?
Jamaican ginger cake: Pikantní verze perníku má výraznou chuť a vůni po zázvoru a vláčnost mu dodává jedna důležitá ingredience
Při nákupech potravin v Polsku hrozí riziko: Až třetina výrobků je totiž šizená, prošlá nebo je zákazník klamán