Bezlepkový jablečný koláč
Recept ještě nebyl hodnocenJabka nahrubo nastrouháme, přilijeme rozehřátý schladlý tuk a rozšlehaná vejce, promícháme, přidáme cukry a mouku s prášky do pečiva. Přendáme na vymazaný a vysypaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Jabka nahrubo nastrouháme, přilijeme rozehřátý schladlý tuk a rozšlehaná vejce, promícháme, přidáme cukry a mouku s prášky do pečiva. Přendáme na vymazaný a vysypaný…
Do mísy prosejeme mouku s kakaem a práškem do pečiva, přidáme zbytek surovin, vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo vyložený pečícím papírem). Pečeme v předehřáté…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Legendární Café Imperial: Jak šel čas s kavárnou, kde se točil film Kristián a vzduchem někdy létaly koblihy
Bramboráky v Česku: Odkud pochází cmunda a kde si pochutnáte na vošouchu?
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere