Gulášová polévka z pytlíku
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory a mrkev oloupeme a nakrájíme na málé kostičky (rychleji se uvaří). Klobásku nakrájíme a na troše oleje na pánvičce osmahneme, na závěr můžeme přidat trochu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 4,67 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brambory a mrkev oloupeme a nakrájíme na málé kostičky (rychleji se uvaří). Klobásku nakrájíme a na troše oleje na pánvičce osmahneme, na závěr můžeme přidat trochu…
Nadrobno nakrájíme cibuli a trochu slaniny nebo špeku.Špekáčky i obě masa nakrájíme na kostky, stejně tak brambory. Mrkev nakrájíme na silnější kolečka.Cibuli a slaninu…
Na rozpuštěném sádle zpěníme nakrájenou cibuli a restujeme do hněda, přidáme gulášovou papriku, nakrájené houby a brambory a zalijeme litrem vody. Okmínujeme, přidáme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie vánočních tradic: Víte, že kapra v trojobalu na Štědrý večer jíme teprve sedmdesát let?
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl