Pomerančový dort s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenPříprava korpusu: Našleháme bílky do tuha se špetičkou soli a přidáme cukr. Postupně přidáváme olej, jogurt, rozehřátou čokoládu. Rušně vmícháme prosátou mouku s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 286 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 68,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Příprava korpusu: Našleháme bílky do tuha se špetičkou soli a přidáme cukr. Postupně přidáváme olej, jogurt, rozehřátou čokoládu. Rušně vmícháme prosátou mouku s…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Domácí ruské vejce: Na retro svačinku je kromě vejce potřeba bramborový salát, zelenina a speciálně upravená majonéza
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Jídlo španělských rolníků, které dobylo svět. V původní paelle byste mořské plody nenašli