Rychlý podzimní jablkový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenMouku, cukr a sůl promícháme s Pomocníkem na kynutí, vmícháme vodu, olej a 1 vejce a vypracujeme těsto. Toto rozložíme na plech s pečicím papírem (je třeba trochu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku, cukr a sůl promícháme s Pomocníkem na kynutí, vmícháme vodu, olej a 1 vejce a vypracujeme těsto. Toto rozložíme na plech s pečicím papírem (je třeba trochu…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Náš život s celiakií aneb Co na to máma, když se bezlepkovou stane dcera Áňa. Začátky jako z nepovedené pohádky
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?