Kyšková buchta s ovocem a posýpkou
Recept ještě nebyl hodnocenCukr vyšleháme s vejci do husté pěny.Přidáme kyšku, olej a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudinkovým práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 14,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cukr vyšleháme s vejci do husté pěny.Přidáme kyšku, olej a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudinkovým práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech…
Koláčky, drobňáčky, svatební koláčky, vdolečky. V každém regionu mají svůj osobitý název, tvar a hlavně náplň. V tomto receptu přinášíme tradiční koláčky od Slovácka s…
Listové těsto si vyválíme na pečícím papíru, nebo použijeme již vyválené, koupené. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a následně listovým těstem. Případné…
Banana split je velmi známým zmrzlinovým dezertem. Mezi dvě půlky banánu servírujeme ideálně vanilkovou zmrzlinu a doplníme je ještě sladkými polevami. Vše pak zakryje…
Bohatě nazdobené cupcakes jsou lákadlem každé rodinné sešlosti, či oslavy. Mini dezerty, které přípravíte bez problémů, jen s pomocí kuchyňského robotu nebo alespoň…
Ve vodě rozmícháme cukr, droždí a pár lžic hladké mouky z odváženého množství a necháme asi 20 minut pracovat. Přidáme zbytek surovin, vymísíme těsto a necháme ho…
Banány oloupejte, rozkrojte na půl (ne podélně :), napíchejte do nich špejle (stačí zapíchnout je tak 2 - 3 cm) a na tácku vyloženém pečícím papírem je nechte nejméně 1…
Umícháme omládek a necháme ho hodinu kynout.K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a vypracujeme těsto, které necháme 60-90 minut vykynout. Během té doby ho jednou…
Špenát uvařit, posekat nebo pomlít. Na pánvi rozpustit máslo, přidat špenát a krátce posmažit. Lehce osolit. Přidat citronovou kůru a znovu krátce posmažit. V míse…
Vejce s cukrem ušleháme do pěny.Přidáme vanilkovou tresť z Madagaskaru.Vmícháme postupně po trochách olej.Vmícháme postupně po trochách kefír.Přidáme mouku smíchanou s…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Lyonský salám a legendární Junior: Téměř stejná uzenina, jen jiné jméno. Vychutnat si ji můžete třeba ve vynikajícím salátu
České Vánoce si díky výtvarnici Renátě Fučíkové zamilovali lidé po celém světě
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!