Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenDala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to…
Do pekáče vymazaného olejem dáme pstruha (předem zakapeme citronem a osolíme). Na pánev dáme olej a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka a jablka zbavené jadřince,…
Pstruhy očistíme, omyjeme, vykostíme, rozdělíme na filety, pak je prosolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. V hrnku si rozšleháme mouku, smetanu a na hrubo…
1-Cerstveho pstruha som ocistil z vnutra vyumyval a vysusil .Oskrabal supiny a ostrymi kuchynskymi noznicami pristrihol chvost a plutvy ( aby nam to neskvrcalo pod…
Ze pstruhů, kuchyňsky očištěných, odstraníme páteř, rozevřeme je, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Na povrchu pstruhy posypeme špetkou uzené papriky. Ryby …
Ve vetsi mise zamichame dohromady rozmackane brambory, cibuli, celer petrzel, kopr, (jestli davame) uzenou papriku. Primichame vajicko, pepr, a sul, pridame rozsekanou…
Filety z pstruha necháme pomalu rozmrazit a nasekáme na několik menších filetů, každý osolíme, opepříme a jemně obalíme v mouce.Na rozpáleném oleji filety z obou stran…
Pstruhy očistíme, osušíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením kromě bobkových listů, dovnitř každého dáme jeden až dva tenčí plátky másla a nakrájené kousky pomeranče tak…
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15