Moravskochodský frgál
Recept ještě nebyl hodnocenVypracujete kynuté těsto (takovéto nebo podle vašeho zvyku, já ho dělám bez vážení, odhadem), vykynuté rozválíte nebo roztáhnete do kulatého tvaru na dva plechy s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vypracujete kynuté těsto (takovéto nebo podle vašeho zvyku, já ho dělám bez vážení, odhadem), vykynuté rozválíte nebo roztáhnete do kulatého tvaru na dva plechy s…
Všetky prísady na cesto dobre premiešame a rozotrieme na vymastený plech. Pečieme na 180°C. Necháme vychladnúť.Vychladnutý koláč tenko potrieme lekvárom.Maslo vyšľaháme…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
Co jíst v létě, abyste měli dostatek energie? Držte se lehkých pokrmů, které vás zasytí!
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku