Jahodový dort s mléčnou rýží
Recept ještě nebyl hodnocenDortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Troubu zapneme na 180 °C. Mouku smícháme s práškem do pečiva, zbylé suroviny na těsto postupně přimícháme v hladké těsto.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Troubu zapneme na 180 °C. Mouku smícháme s práškem do pečiva, zbylé suroviny na těsto postupně přimícháme v hladké těsto.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Co se zbytkem uvařené rýže? Okamžité zchlazení zabrání množení nebezpečné bakterie
Telecí rosol, žloutkové fleky i kuře s kečupem. Na čem si rád pochutnával Vlasta Burian?
Dokonale krémová polévka chowder je skvělým jídlem ze zbytků, které zahřeje i zasytí. Se sýrem a slaninou je nejlepší